Installatiebedrijf Sassenheim

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Een nieuwe CV-ketel of ventilatie?

JOOSTEN installatietechniek is een installatiebedrijf in Sassenheim gespecialiseerd in het vervangen en plaatsen van nieuwe CV-ketels en het onderhoud en plaatsen van ventilatie. Net wat uw nodig heeft!

In 2021 heb ik – Bryan Joosten – na 15 jaar voor verschillende gerenommeerde installateurs in de regio gewerkt te hebben, het installatiebedrijf opgericht.

Opzoek naar een installatiebedrijf in Sassenheim? JOOSTEN installatietechniek biedt voor zowel particulieren als voor de zakelijke opdrachtgever de juiste oplossingen.

Wilt u advies van een installatiebedrijf uit sassenheim?

Dan kunt u gerust bellen voor een vrijblijvende afspraak voor advies over de keuze van een nieuwe CV-ketel of MV-installatie.

Wij van JOOSTEN Installatietechniek worden ondertussen beschouwd als hét installatiebedrijf in Sassenheim. Dat heeft alles te maken met het feit dat wij u op een zeer breed vlak prima van dienst kunnen zijn. Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel of is onderhoud aan de cv-ketel noodzakelijk, dan kunt u altijd op ons als het installatiebedrijf in Sassenheim rekenen. Dat geldt ook als u op zoek bent naar een bedrijf dat voor een goed ventilatiesysteem voor u aan kan leggen.

CV ketel onderhoud

Het belang van het goed onderhouden van de cv-ketel

Graag wijzen wij u als installatiebedrijf in Sassenheim op het belang van het goed onderhouden van uw bestaande cv-ketel. Kiest u voor regulier onderhoud, dan kiest u voor zekerheid. U weet waar u aan toe bent en creëert een veilige situatie in en om uw cv-ketel. Kiest u voor een onderhoudsabonnement, dan betaalt u een vast bedrag. Dat bedrag is inclusief inspectie, reiskosten en garantie. Bovenop deze prijs betaalt u alleen nog voor de onderdelen die eventueel vervangen dienen te worden. Door uw cv-ketel goed te onderhouden, kunt u zeker ook besparen op de stookkosten.

Door middel van goed onderhoud verlengt u ook de levensduur van uw cv-ketel. Een slecht onderhouden cv-ketel gaat in de regel vaak niet langer dan negen jaar mee. Een cv-ketel die goed onderhouden wordt, kan zomaar eens vijftien jaar meegaan. En dat maakt nogal verschil. Doordat uw ketel aanzienlijk langer meegaat, bent u onder aan de streep ook veel minder geld kwijt.

Redenen om uw CV-ketel te vervangen:

Niemand wil een koude douche of een koud huis! Daarom adviseren wij om uw CV-ketel goed te onderhouden. Dit kunt u doen door een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten.

Mocht uw CV-ketel toch defect zijn of vaak in storing staan, vervang dan uw CV-ketel.

Een verouderde CV-ketel kan hoge onderhoudskosten met zich meebrengen. Indien deze kosten hoger zijn – of bijna even hoog – als het plaatsen een nieuwe CV-ketel zullen wij u hierover informeren.

De kosten van het plaatsen van een nieuwe CV-ketel vindt u hier.

De nieuwste generatie CV-ketels stoken een stuk zuiniger dan een verouderde CV-ketel.

Wilt u ook goedkoper én duurzamer verwarmen? Dan is het plaatsen van een nieuwe CV-ketel iets voor u!

Een nieuwe CV-ketel plaatsen is niet alleen goed voor uw portemonnee, omdat de stookkosten omlaag gaan, maar is ook nog is beter voor het milieu.

De nieuwe CV-ketels verbruiken een stuk minder gas, zo wordt de CO2-uitstoot van uw CV-ketel een stuk lager.

Thuiskomen in een lekker verwarmd huis? Dat kan! U kunt uw thermostaat op afstand bedienen met een slimme thermosstaat.

Een slimme thermosstaat kan niet op iedere ketel aangesloten worden. Dit is alleen mogelijk op de nieuwere CV-ketels. 

Maar wat kost het om een nieuwe CV-ketel te laten vervangen? Hier vind je de kosten om een CV-ketel door een installatiebedrijf in Sassenheim te laten vervangen!

JOOSTEN Installatiebedrijf Sassenheim- plaatsen nieuwe CV-ketel, MV-box en:of WTW-installatie

U doet er verstandig aan om meteen een onderhoudsabonnement af te sluiten

Hebben wij bij u een nieuwe cv-ketel aangelegd, dan doet u er zeer verstandig aan om meteen ook een onderhoudsabonnement af te sluiten. Wij komen dan eens per jaar of eens per tweemaal per jaar bij u langs en checken de cv-ketel op alle mogelijke gebieden. En dat voor een lage prijs. Daar bovenop komen alleen de extra kosten die eventueel gemaakt moeten worden voor het vervangen van onderdelen van de cv-ketel.

Onze specialisten zijn stuk voor stuk in het bezit van een VCA-certificering en hebben bovendien verschillende fabriekstrainingen gehad. Bij ons is uw cv-ketel dus altijd in goede handen.

JOOSTEN Installatie Sassenheim - onderhoud WTW-installatie

Redenen om een MV-box of WTW-installatie te plaatsen DOOR EEN INSTALLATIEBEDRIJF.

De ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen de 40% en 60%. Wanneer je in een goed geïsoleerd huis niet (goed) ventileert, zal dit percentage te hoog liggen. Dit kan resulteren in een slecht leefklimaat en kan zorgen voor: hoofdpijn, allergieën, irritatie van slijmvliezen en/of luchtwegproblemen.

Als er geen mechanische ventilatie is in huis kunnen er vochtplekken ontstaan op de muren en plafonds. In natte ruimtes, zoals de badkamer, kan er zelfs schimmelvorming optreden. 

Wij installeren de juiste MV-box of WTW-installatie om dit te voorkomen. 

Maar wat kost het om een nieuwe ventilatie te laten te plaatsen? Hier vind je de kosten voor het plaatsen van uw ventilatie door een installatiebedrijf in Sassenheim!

Daarom klopt u aan bij het installatiebedrijf in Sassenheim

Voor cv-ketels en voor een goed ventilatiesysteem

Als installatiebedrijf in Sassenheim zijn we met name gespecialiseerd in het aanleggen van een nieuwe cv-ketel en het onderhouden van uw huidige cv-ketel. Ook als u een partner zoekt voor het aanleggen van een goed ventilatiesysteem en voor het onderhoud van een dergelijk systeem kunt u altijd bij ons aankloppen. Ons bedrijf is gevestigd in Sassenheim, in de buurt van Lisse. Maar u kunt ons ook inschakelen als u woonachtig bent in de omgeving van Sassenheim.

Als u op zoek bent naar gedegen en eerlijk advies

Wij zijn in 2021 gestart als installatiebedrijf in Sassenheim. Daarvoor hebben we voldoende ervaring opgedaan bij andere bedrijven. Wij doen ons werk voor zowel de particulier als voor de zakelijke markt. Wij zijn als installatiebedrijf in Sassenheim ook hét adres als u gewoon goed en gedegen advies in wilt winnen. U kunt ons altijd bellen en wij kunnen u als geen ander helpen bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe cv-ketel of een MW-installatie.

U bespaart kosten en de CO2-uitstoot wordt sterk gereduceerd

Of u nou kiest voor goed onderhoud aan de cv-ketel of kiest voor een nieuwe cv-ketel, dan kunt u er in elk geval vanuit gaan dat u altijd te maken krijgt met veel lagere stookkosten. Ook zal de uitstoot van CO2 aanzienlijk lager zijn. Dat is veel beter voor het milieu en dat is tegenwoordig een niet te onderschatten element bij de keuze die u maakt. Met een nieuwe cv-ketel van het installatiebedrijf in Sassenheim verduurzaamt u bovendien uw woning. Met een nieuwe ketel kunt u bovendien prima gebruik maken van de nieuwste technologieën. Met de kosten van een nieuwe cv-ketel valt het bovendien reuze mee, als je althans kiest voor het installatiebedrijf in Sassenheim.

Als uw cv-ketel aan vervanging toe is

Als installatiebedrijf in Sassenheim kunt u op ons rekenen als u merkt dat uw cv-ketel aan vervanging toe is. Wanneer dat het geval is? Dat kan het geval zijn als de cv-ketel defect is of als er vaak sprake is van een storing aan de cv-ketel. U merkt dat u vaker te maken krijgt met een koude douche of een koud huis. In bepaalde gevallen kunnen dergelijke problemen opgelost worden door te kiezen voor goed onderhoud van de cv-ketel. Mocht er echter sprake blijven van storingen en defecten en kan de prijs van onderhoud niet meer op tegen de kosten van een nieuwe ketel. In dat geval is het haast onvermijdelijk om een nieuwe en moderne cv-ketel te laten plaatsen.

Voor aanleggen en onderhouden van ventilatiesystemen

Behalve een specialist in cv-ketels, zijn wij dat zeker ook in de aanleg van een MV-box of een WTW-systeem. Kiest u daarvoor, dan weet u dat u de beschikking krijgt over een meer dan goed ventilatiesysteem. Met een goed systeem kiest u nadrukkelijk voor uw gezondheid. U kunt de luchtvochtigheid in uw woning prima regelen en met een goed ventilatiesysteem voorkomt u dat u te maken heeft met bijvoorbeeld hoofdpijn, allerlei allergieën en irritatie aan slijmvliezen en luchtwegen. Ook kunt u met een goed ventilatiesysteem voorkomen dat er in de woning zaken als vocht of schimmel ontstaan. Naast dat een goede ventilatie goed is voor uw gezondheid, voelt het binnenklimaat ook prettiger aan wanneer uw woning of bedrijfspand goed geventileerd is.