Installatiebedrijf Noordwijkerhout

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Een nieuwe CV-ketel of ventilatie?

JOOSTEN installatietechniek is een installatiebedrijf in Sassenheim, vlak bij Noordwijkerhout, gespecialiseerd in het vervangen en plaatsen van nieuwe CV-ketels en het onderhoud en plaatsen van ventilatie. Net wat uw nodig heeft!

In 2021 heb ik – Bryan Joosten – na 15 jaar voor verschillende gerenommeerde installateurs in de regio gewerkt te hebben, het installatiebedrijf opgericht.

Opzoek naar een installatiebedrijf in Noordwijkerhout? JOOSTEN installatietechniek biedt voor zowel particulieren als voor de zakelijke opdrachtgever de juiste oplossingen.

Wilt u advies van een installatiebedrijf?

Dan kunt u gerust bellen voor een vrijblijvende afspraak voor advies over de keuze van een nieuwe CV-ketel of MV-installatie.

Redenen om uw CV-ketel te vervangen:

Niemand wil een koude douche of een koud huis! Daarom adviseren wij om uw CV-ketel goed te onderhouden. Dit kunt u doen door een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten.

Mocht uw CV-ketel toch defect zijn of vaak in storing staan, vervang dan uw CV-ketel.

Een verouderde CV-ketel kan hoge onderhoudskosten met zich meebrengen. Indien deze kosten hoger zijn – of bijna even hoog – als het plaatsen een nieuwe CV-ketel zullen wij u hierover informeren.

De kosten van het plaatsen van een nieuwe CV-ketel vindt u hier.

De nieuwste generatie CV-ketels stoken een stuk zuiniger dan een verouderde CV-ketel.

Wilt u ook goedkoper én duurzamer verwarmen? Dan is het plaatsen van een nieuwe CV-ketel iets voor u!

Een nieuwe CV-ketel plaatsen is niet alleen goed voor uw portemonnee, omdat de stookkosten omlaag gaan, maar is ook nog is beter voor het milieu.

De nieuwe CV-ketels verbruiken een stuk minder gas, zo wordt de CO2-uitstoot van uw CV-ketel een stuk lager.

Thuiskomen in een lekker verwarmd huis? Dat kan! U kunt uw thermostaat op afstand bedienen met een slimme thermosstaat.

Een slimme thermosstaat kan niet op iedere ketel aangesloten worden. Dit is alleen mogelijk op de nieuwere CV-ketels. 

Maar wat kost het om een nieuwe CV-ketel te laten vervangen? Hier vind je de kosten om een CV-ketel door een installatiebedrijf in de buurt van Noordwijkerhout te laten vervangen!

JOOSTEN Installatiebedrijf Sassenheim- plaatsen nieuwe CV-ketel, MV-box en:of WTW-installatie

Een onderhoudsabonnement.
Altijd op zeker!

Wilt u een onderhoudscontract voor uw CV-ketel of ventilatie afsluiten bij JOOSTEN installatietechniek? Sluit hier online af!

JOOSTEN Installatie Sassenheim - onderhoud WTW-installatie

Redenen om een MV-box of WTW-installatie te plaatsen DOOR EEN INSTALLATIEBEDRIJF.

De ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen de 40% en 60%. Wanneer je in een goed geïsoleerd huis niet (goed) ventileert, zal dit percentage te hoog liggen. Dit kan resulteren in een slecht leefklimaat en kan zorgen voor: hoofdpijn, allergieën, irritatie van slijmvliezen en/of luchtwegproblemen.

Als er geen mechanische ventilatie is in huis kunnen er vochtplekken ontstaan op de muren en plafonds. In natte ruimtes, zoals de badkamer, kan er zelfs schimmelvorming optreden. 

Wij installeren de juiste MV-box of WTW-installatie om dit te voorkomen. 

Maar wat kost het om een nieuwe ventilatie te laten te plaatsen? Hier vind je de kosten voor het plaatsen van uw ventilatie door een installatiebedrijf in de buurt van Noordwijkerhout!