Installatiebedrijf Lisse

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Een nieuwe CV-ketel of ventilatie?

JOOSTEN installatietechniek is een installatiebedrijf in Sassenheim, vlak bij Lisse, gespecialiseerd in het vervangen en plaatsen van nieuwe CV-ketels en het onderhoud en plaatsen van ventilatie. Net wat uw nodig heeft!

In 2021 heb ik – Bryan Joosten – na 15 jaar voor verschillende gerenommeerde installateurs in de regio gewerkt te hebben, het installatiebedrijf opgericht.

Opzoek naar een installatiebedrijf in Lisse? JOOSTEN installatietechniek biedt voor zowel particulieren als voor de zakelijke opdrachtgever de juiste oplossingen.

Wilt u advies van een installatiebedrijf?

Dan kunt u gerust bellen voor een vrijblijvende afspraak voor advies over de keuze van een nieuwe CV-ketel of MV-installatie.

Redenen om uw CV-ketel te vervangen:

Niemand wil een koude douche of een koud huis! Daarom adviseren wij om uw CV-ketel goed te onderhouden. Dit kunt u doen door een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten.

Mocht uw CV-ketel toch defect zijn of vaak in storing staan, vervang dan uw CV-ketel.

Een verouderde CV-ketel kan hoge onderhoudskosten met zich meebrengen. Indien deze kosten hoger zijn – of bijna even hoog – als het plaatsen een nieuwe CV-ketel zullen wij u hierover informeren.

De kosten van het plaatsen van een nieuwe CV-ketel vindt u hier.

De nieuwste generatie CV-ketels stoken een stuk zuiniger dan een verouderde CV-ketel.

Wilt u ook goedkoper én duurzamer verwarmen? Dan is het plaatsen van een nieuwe CV-ketel iets voor u!

Een nieuwe CV-ketel plaatsen is niet alleen goed voor uw portemonnee, omdat de stookkosten omlaag gaan, maar is ook nog is beter voor het milieu.

De nieuwe CV-ketels verbruiken een stuk minder gas, zo wordt de CO2-uitstoot van uw CV-ketel een stuk lager.

Thuiskomen in een lekker verwarmd huis? Dat kan! U kunt uw thermostaat op afstand bedienen met een slimme thermosstaat.

Een slimme thermosstaat kan niet op iedere ketel aangesloten worden. Dit is alleen mogelijk op de nieuwere CV-ketels. 

Maar wat kost het om een nieuwe CV-ketel te laten vervangen? Hier vind je de kosten om een CV-ketel door een installatiebedrijf in de buurt van Lisse te laten vervangen!

JOOSTEN Installatiebedrijf Sassenheim- plaatsen nieuwe CV-ketel, MV-box en:of WTW-installatie

Sluit gemakkelijk een online onderhoudsabonnement af

Als het installatiebedrijf in Lisse een nieuwe cv-ketel bij u aangelegd heeft, dan doet u er erg verstandig aan om meteen ook een onderhoudsabonnement af te sluiten. U kiest dan voor veiligheid en voor zekerheid. En dat dus voor een lage prijs per jaar. Bovenop de vaste prijs betaalt u alleen nog de kosten door onderdelen die eventueel vervangen moeten worden. U kunt het onderhoudscontract eenvoudig online afsluiten via onze website.
JOOSTEN Installatie Sassenheim - onderhoud WTW-installatie

Redenen om een MV-box of WTW-installatie te plaatsen DOOR EEN INSTALLATIEBEDRIJF.

U kunt ook bij het installatiebedrijf in Lisse aankloppen voor het laten plaatsen van een MV-box of een WTW-installatie. Met een goed ventilatiesysteem kiest u nadrukkelijk voor uw gezondheid. U creëert dan gemakkelijk de ideale luchtvochtigheid in uw woning of bedrijfspand en krijgt niet te maken met zaken als hoofdpijn, irritatie aan de slijmvliezen en problemen aan de luchtwegen. Door het laten plaatsen van een goed ventilatiesysteem voorkomt u bovendien dat u te maken krijgt met vochtplekken en schimmelvorming in uw woning of een bedrijfspand.

De ideale luchtvochtigheid in huis ligt tussen de 40% en 60%. Wanneer je in een goed geïsoleerd huis niet (goed) ventileert, zal dit percentage te hoog liggen. Dit kan resulteren in een slecht leefklimaat en kan zorgen voor: hoofdpijn, allergieën, irritatie van slijmvliezen en/of luchtwegproblemen.

Als er geen mechanische ventilatie is in huis kunnen er vochtplekken ontstaan op de muren en plafonds. In natte ruimtes, zoals de badkamer, kan er zelfs schimmelvorming optreden. 

Wij installeren de juiste MV-box of WTW-installatie om dit te voorkomen. 

Maar wat kost het om een nieuwe ventilatie te laten te plaatsen? Hier vind je de kosten voor het plaatsen van uw ventilatie door een installatiebedrijf in de buurt van Lisse!

Daarom klopt u aan bij het installatiebedrijf in Lisse

Als u toe bent aan een nieuwe cv-ketel

Zoals gesteld, doet u een beroep op het installatiebedrijf in Lisse als u toe bent aan een nieuwe cv-ketel of als u uw cv-ketel goed wilt laten onderhouden. Ook als u overtuigd bent van het laten plaatsen van een goed ventilatiesysteem, bent u bij ons aan het juiste adres. En is een dergelijk systeem eenmaal geplaatst, dan kunt u altijd op ons als installatiebedrijf in Lisse rekenen voor het onderhouden van dit systeem. Hoewel wij gevestigd zijn in Sassenheim, worden we ook wel omschreven als hét installatiebedrijf in Lisse en daar zijn we trots op. We zijn als installatiebedrijf in Lisse gestart in 2021, nadat wij eerst jarenlange ervaring op hebben gedaan bij andere bedrijven. Die ervaring nemen wij mee en daardoor kunnen wij u op verschillende vlakken goed van dienst zijn.

Een veel lagere energierekening per maand met een nieuwe of goed onderhouden cv-ketel

Het is altijd verstandig om ons als het installatiebedrijf in Lisse in te schakelen voor het onderhouden van de cv-ketel. Soms weegt de prijs voor het onderhouden van de cv-ketel echter niet meer op tegen de kosten van een nieuwe cv-ketel. Wanneer u echt toe bent aan een nieuwe cv-ketel die u laat plaatsen door het installatiebedrijf in Lisse, dan weet u zeker dat u de stookkosten gaat verlagen. Dat betekent een veel lagere energieprijs per maand en dat merkt u vrijwel meteen in uw portemonnee.

Als sprake is van een defect of een storing aan de huidige cv-ketel

Als hét installatiebedrijf van Lisse zijn wij ook het adres als u op zoek bent naar goed advies. Wij kunnen zowel de particuliere als de zakelijke markt prima van dienst zijn. Als geen ander kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren over bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe cv-ketel of een MW-installatie. U kunt altijd op ons rekenen als installatiebedrijf in Lisse als u denkt toe te zijn aan een nieuwe cv-ketel en de oude ketel dus vervangen dient te worden. Een vervanging van uw huidige cv-ketel kan aan de orde zijn als er sprake is van een defect aan de ketel of als er sprake is van een storing die frequent terugkeert. U krijgt dan te maken met bijvoorbeeld een koude douche en bovendien kan het koud worden in uw woning.

Het verduurzamen van uw huis door een nieuwe cv-ketel

Kies u voor een nieuwe cv-ketel, dan verduurzaamt u uw huis en dat is tegenwoordig ook een belangrijk thema. Bovendien wordt de CO2-uitstoot met een nieuwe en ook met een goed onderhouden ketel overigens sterk gereduceerd. Ook kunt u met een nieuwe cv-ketel gebruik maken van de nieuwste technologieën. En als u een nieuwe cv-ketel koopt bij het installatiebedrijf in Lisse, dan zullen de prijzen u in aangename zin verrassen. Wij kunnen u ook uitstekend adviseren over welke cv-ketel in uw geval het meest geschikt is. Bij ons krijgt u gegarandeerd eerlijk advies.

Een goed ventilatiesysteem voor in huis of het bedrijfspand

U kunt ook bij het installatiebedrijf in Lisse aankloppen voor het laten plaatsen van een MV-box of een WTW-installatie. Kiest u hiervoor, dan kiest u voor goede ventilatie in uw woning of bedrijfspand. Met een goed ventilatiesysteem kiest u nadrukkelijk voor uw gezondheid. U creëert dan gemakkelijk de ideale luchtvochtigheid in uw woning of bedrijfspand en krijgt niet te maken met zaken als hoofdpijn, irritatie aan de slijmvliezen en problemen aan de luchtwegen. Door het laten plaatsen van een goed ventilatiesysteem voorkomt u bovendien dat u te maken krijgt met vochtplekken en schimmelvorming in uw woning of een bedrijfspand.

Heeft u vragen over onze dienstverlening?

Als installatiebedrijf in Lisse kunnen wij u dus op een zeer breed vlak van dienst zijn. Wilt u de levensduur van uw huidige cv-ketel verlengen, sluit dan snel en gemakkelijk een onderhoudsabonnement bij ons af. Mocht dat niet meer toereikend zijn, dan is het door ons laten plaatsen van een nieuwe cv-ketel een perfecte oplossing. Ook als u gewoon een goed ventilatiesysteem in uw huis of uw bedrijfspand wenst, is het goed om altijd aan te kloppen bij het installatiebedrijf in Lisse.

Heeft u vragen over onze dienstverlening of over de installatietechniek die u wenst te installeren? Neemt u dan gerust contact met ons op. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over de mechanische ventilatiesystemen en cv-ketels waarmee we werken. Al onze specialisten hebben namelijk meerdere fabriekstrainingen gehad.