Hybride warmtepomp Lisse

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Duurzaam comfort

Bent u op zoek naar duurzaam comfort voor uw woning of (bedrijfs)pand in Lisse? Bekijk de mogelijkheden van een hybride warmtepomp bij JOOSTEN installatietechniek. Als experts in verduurzaming staan wij klaar om u te helpen uw leef- of werkomgeving te verduurzamen.

Bekijk hier wat een hybride warmtepomp kost. 

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp combineert gasverwarming met duurzame energiebronnen zoals zonne-energie, waardoor u kunt genieten van efficiënte verwarming en tegelijkertijd bijdraagt aan een groenere toekomst voor uw woning of (bedrijfs)pand.

Voordelen van hybride warmtepompen:

  1. Energiezuinigheid: Hybride warmtepompen verminderen het energieverbruik aanzienlijk, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.
  2. Milieuvriendelijkheid: Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen draagt u bij aan een duurzamere leefomgeving voor de toekomstige generaties.
  3. Comfort: Hybride warmtepompen bieden een stabiele en comfortabele binnentemperatuur, ongeacht de buitentemperatuur, voor een aangename leef- of werkomgeving.
  4. Financieel voordeel: Ontvang tot wel €2.700 aan subsidies voor de installatie van een hybride warmtepomp, waardoor de terugverdientijd aanzienlijk wordt verkort.
  5.  
Hybride warmtepomp in Lisse laten plaatsen

Kiest u voor duurzaam? Kies voor een hybride warmtepomp.

Kiest u voor kwaliteit? Kies voor JOOSTEN installatietechniek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wat kost een hybride warmtepomp?

De kosten van een hybride warmtepomp variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en situatie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw woning of (bedrijfs)pand in Lisse.

Waarom JOOSTEN Installatietechniek?

Bij JOOSTEN Installatietechniek staan we garant voor vakmanschap en service. Met onze uitgebreide ervaring bieden wij professionele installatie en onderhoudsdiensten voor hybride warmtepompen in Lisse en omgeving, zowel voor woningen als (bedrijfs)panden.

Kies voor duurzaamheid. Kies voor JOOSTEN Installatietechniek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een groenere toekomst voor uw woning of (bedrijfs)pand in Lisse.

HYBRIDE WARMTEPOMP

Standaardsituatie
4.000* incl. €2.700 subsidie
SUBSIDIE