Hybride warmtepomp

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Duurzaam comfort

In de zoektocht naar duurzame en efficiënte verwarmingssystemen is de hybride warmtepomp steeds populairder geworden, en wij staan klaar om u te begeleiden naar een groenere en comfortabelere leefomgeving.

Ook is de aanschaf van een hybride warmtepomp financieel aantrekkelijk door de subsidie van maximaal €2.700 én het afschaffen van de salderingsregeling.

Bekijk hier wat een hybride warmtepomp kost. 

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een geavanceerd systeem dat gasverwarming combineert met duurzame energiebronnen zoals zonne-energie. De gasgestookte ketel en een elektrische warmtepomp zorgen voor een optimale balans tussen comfort en duurzaamheid.

Voordelen van hybride warmtepompen:

  1. Energie-efficiëntie: Hybride warmtepompen verminderen het energieverbruik aanzienlijk door slimme schakeling tussen gas en elektriciteit, wat resulteert in lagere energiekosten. Zeker in combinatie met zonne-energie.
  2. Milieuvriendelijk: Verminder uw ecologische voetafdruk door over te stappen op een hybride warmtepomp, die gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen en de CO2-uitstoot vermindert.
  3. Comfort: Geniet van een constante en comfortabele binnentemperatuur, ongeacht de buitentemperatuur, dankzij de geavanceerde regelsystemen van hybride warmtepompen.
  4. Financieel: Ontvang tot wel €2.700 aan subsidies voor het installeren van een hybride warmtepomp. Dit verkort de terugverdientijd aanzienlijk.
Buitendeel van energiezuinige hybride warmtepomp. Geïnstalleerd door JOOSTEN installatietechniek

Kiest u voor duurzaam? Kies voor een hybride warmtepomp.

Kiest u voor kwaliteit? Kies voor JOOSTEN installatietechniek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wat kost een hybride warmtepomp?

De kosten van een hybride warmtepomp zijn afhankelijk van uw situatie. Hiernaast vindt u een totaalprijs voor een hybride warmtepomp in een standaard situatie.

Aangezien het plaatsen van een hybride warmtepomp maatwerk is, komen wij eerst langs voor een afspraak en maken wij een offerte op maat.

HYBRIDE WARMTEPOMP

Standaardsituatie
4.000* incl. €2.700 subsidie
SUBSIDIE