Hybride warmtepomp Sassenheim

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Duurzaam comfort

Op zoek naar duurzaam comfort voor uw woning in Sassenheim? Ontdek de voordelen van hybride warmtepompen met JOOSTEN Installatietechniek. Als experts in groene energie staan wij klaar om u te begeleiden naar een milieuvriendelijkere en comfortabelere leefomgeving.

Bekijk hier wat een hybride warmtepomp kost. 

Wat is een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een geavanceerd systeem dat gasverwarming combineert met duurzame energiebronnen zoals zonne-energie. Dankzij de slimme schakeling tussen gas en elektriciteit biedt dit systeem een optimale balans tussen comfort en duurzaamheid.

Voordelen van hybride warmtepompen:

  1. Energie-efficiëntie: Hybride warmtepompen verlagen het energieverbruik aanzienlijk, wat resulteert in lagere energiekosten, vooral in combinatie met zonne-energie.

  2. Milieuvriendelijk: Verminder uw ecologische voetafdruk door over te stappen op een hybride warmtepomp, die gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen en de CO2-uitstoot vermindert.

  3. Comfort: Geniet van een constant en comfortabel binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur, dankzij de geavanceerde regelsystemen van hybride warmtepompen.

  4. Financieel voordeel: Ontvang tot wel €2.700 aan subsidies voor het installeren van een hybride warmtepomp, waardoor de terugverdientijd aanzienlijk verkort wordt.

Hybride warmtepomp in Sassenheim laten plaatsen

Kiest u voor duurzaam? Kies voor een hybride warmtepomp.

Kiest u voor kwaliteit? Kies voor JOOSTEN installatietechniek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Wat kost een hybride warmtepomp?

De kosten van een hybride warmtepomp zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor uw woning of (bedrijfs)pand in Sassenheim.

Waarom JOOSTEN Installatietechniek?

Kies voor ervaring en kwaliteit. JOOSTEN installatietechniek staat bekend om vakmanschap en betrouwbaarheid. Wij bieden professionele installatie- en onderhoudsdiensten voor hybride warmtepompen in Sassenheim en omgeving.

Kies voor duurzaamheid. Kies voor JOOSTEN Installatietechniek. Neem vandaag nog contact met ons op voor een groenere toekomst voor uw woning in Sassenheim.

HYBRIDE WARMTEPOMP

Standaardsituatie
4.000* incl. €2.700 subsidie
SUBSIDIE