CV-ketel plaatsen Lisse

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Een nieuwe CV-ketel plaatsen Lisse

JOOSTEN installatietechniek is gespecialiseerd in het vervangen en plaatsen van nieuwe CV-ketels. Wij plaatsen en onderhouden CV-ketels van verschillende merken. Net wat uw wensen zijn!

Een cv-ketel plaatsen in Lisse? Dan doet u er verstandig aan om snel contact met ons van JOOSTEN Installatietechniek te leggen. Voor ons is een cv-ketel plaatsen in Lisse namelijk geen enkel probleem. Behalve voor een cv-ketel plaatsen in Lisse, kunt u ons ook inschakelen voor het onderhouden van de cv-ketel. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het plaatsen van een goed ventilatiesysteem. Bent u dus toe aan een nieuwe cv-ketel? Neem dan zo snel mogelijk contact op ons van JOOSTEN Installatietechniek. U weet dan zeker dat u geholpen wordt door professionals. Onze monteurs hebben namelijk verschillende fabriekstrainingen afgerond en zijn bovendien in het bezit van een VCA-certificering.

Redenen om uw CV-ketel te vervangen:

Niemand wil een koude douche of een koud huis! Daarom adviseren wij om uw CV-ketel goed te onderhouden. Dit kunt u doen door een onderhoudsabonnement bij ons af te sluiten.

Mocht uw CV-ketel toch defect zijn of vaak in storing staan, vervang dan uw CV-ketel.

Een verouderde CV-ketel kan hoge onderhoudskosten met zich meebrengen. Indien deze kosten hoger zijn – of bijna even hoog – als het plaatsen een nieuwe CV-ketel zullen wij u hierover informeren.

De kosten van het plaatsen van een nieuwe CV-ketel vindt u hier.

De nieuwste generatie CV-ketels stoken een stuk zuiniger dan een verouderde CV-ketel.

Wilt u ook goedkoper én duurzamer verwarmen? Dan is het plaatsen van een nieuwe CV-ketel iets voor u!

Een nieuwe CV-ketel plaatsen is niet alleen goed voor uw portemonnee, omdat de stookkosten omlaag gaan, maar is ook nog is beter voor het milieu.

De nieuwe CV-ketels verbruiken een stuk minder gas, zo wordt de CO2-uitstoot van uw CV-ketel een stuk lager.

Thuiskomen in een lekker verwarmd huis? Dat kan! U kunt uw thermostaat op afstand bedienen met een slimme thermosstaat.

Een slimme thermosstaat kan niet op iedere ketel aangesloten worden. Dit is alleen mogelijk op de nieuwere CV-ketels. 

JOOSTEN installatietechniek - plaatsen nieuwe CV-ketel, MV-box en/of WTW-installatie

Wilt u advies over de keuze van een nieuwe CV-ketel?

Mocht u advies nodig hebben, dan kunt u ook altijd bij ons van JOOSTEN Installatietechniek terecht. Zo kunnen wij u als geen ander goed advies geven over de aankoop van een nieuwe cv-ketel en een MV-installatie. Schroom dus niet om ons te bellen als u denkt advies nodig te hebben.

Maak dan een vrijblijvende afspraak met JOOSTEN installatietechniek.

Wat kost een nieuwe CV-ketel?

NIEUWE CV-KETEL

CV-ketelpakket CW4
2.100* vanaf
 • CV-ketel naar keuze (Remeha, Nefit, Vaillant, etc)
 • Geschikt voor bijna alle type huizen
 • Modulerende thermostaat
 • Vervangen van appendages en expansievat
 • Extra opties: Spoelen van CV-installatie, slimme thermostaat, koolmonoxidemelder en een onderhoudsabonnement
 • Prijs is INCLUSIEF CV-ketel, montagematerialen, arbeidsloon en 21% BTW
 • Deze vaste prijs is alleen geldig wanneer er een CV-ketel uitgewisseld wordt in dezelfde ruimte.

MEEST GEKOZEN!

CV-ketelpakket CW5
2.200* vanaf
 • CV-ketel naar keuze (Remeha, Nefit, Vaillant, etc)
 • Geschikt voor bijna alle type huizen
 • Extra warm water voor meer comfort
 • Klokthermostaat
 • Vervangen van appendages en expansievat
 • Zeer duurzaam en kostenbesparend
 • Extra opties: Spoelen van CV-installatie, slimme thermostaat, koolmonoxidemelder en een onderhoudsabonnement
 • Prijs is INCLUSIEF CV-ketel, montagematerialen, arbeidsloon en 21% BTW
 • Deze vaste prijs is alleen geldig wanneer er een CV-ketel uitgewisseld wordt in dezelfde ruimte.

ONBEPERKT
WARM WATER

CV-ketelpakket CW6/40kW
2.500*
 • CV-ketel naar keuze (Remeha, Nefit, Vaillant, etc)
 • Geschikt voor bijna alle type huizen
 • Onbeperkt warm water
 • Vervangen van appendages en expansievat
 • Zeer duurzaam en kostenbesparend
 • Extra opties: Spoelen van CV-installatie, slimme thermostaat, koolmonoxidemelder en een onderhoudsabonnement
 • Prijs is INCLUSIEF CV-ketel, montagematerialen, arbeidsloon en 21% BTW
 • Deze vaste prijs is alleen geldig wanneer er een CV-ketel uitgewisseld wordt in dezelfde ruimte.

Wij zijn gevestigd in Sassenheim!

En wij werken graag lokaal. Voor goede en snelle service!

Ons werkgebied willen we zo klein mogelijk houden. Alleen op die manier kunnen we goede en snelle service garanderen!

Wilt u een nieuwe ketel laten plaatsen in de Gemeente Teylingen (Sassenheim, Voorhout of Warmond), Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest of in Noordwijk? Dan bent u bij JOOSTEN installatietechniek aan het goede adres.

Heeft u onze scherpe prijzen al bekeken? Neem dan direct contact op!

Waar kunnen we u nog meer mee helpen?

onderhoud

CV-ketel onderhoud?

01.

Wilt u een nieuwe (elektrische) CV-ketel laten plaatsen? Is uw CV-ketel aan vervanging toe? Of bent u op zoek naar een betrouwbare onderhoudspartner?

Bekijk onze vaste prijzen.

CV ketel onderhoud
ventilatie

Ventilatie plaatsen?

02.

Wij helpen u ook aan een goed ventilatiesysteem
Ook voor het laten aanleggen van een goed ventilatiesysteem in de vorm van een MV-box of een WTW-installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Daarmee laten we u zien dat we niet alleen uw cv-ketel kunnen plaatsen in Lisse, maar nog veel meer voor u kunnen betekenen.

Goede ventilatie is ook al erg belangrijk. Kiest u voor een goed ventilatiesysteem, dan is dat goed voor uw gezondheid. U kunt met een ventilatiesysteem zorgen voor een goede luchtvochtigheid. Een goede ventilatie in uw woning betekent dat u schonere lucht inademt. Daardoor zal hoofdpijn eerder uitblijven en krijgt u bovendien niet te maken met allergieën, en irritaties aan slijmbeurzen en de luchtwegen. Ook zal schimmelvorming in uw woning met een goed ventilatiesysteem uitblijven. Niet alleen is een goede ventilatie in huis dus erg aangenaam, maar het is ook essentieel voor de staat van uw woning en voor uw eigen gezondheid.

onderhoud

Ventilatie onderhoud

04.

Vaak wordt dit vergeten, maar ook uw MV-box of WTW-installatie hebben onderhoud nodig.

Neem contact op of bekijk hier meer.

JOOSTEN installatietechniek - onderhoud MV-box en WTW-installatie

Hierom kiest u voor JOOSTEN Installatietechniek:

Een cv-ketel plaatsen in Lisse is voor onze specialisten geen enkel probleem

Een cv-ketel plaatsen in Lisse is voor ons dus geen enkel probleem. Ook als u uw nieuw aangelegde cv-ketel goed wilt laten onderhouden, bent u bij ons altijd aan het beste adres. Wij werken in principe vanuit onze vestiging in Sassenheim, maar ook voor een cv-ketel plaatsen in Lisse kunt u altijd een beroep op onze specialisten doen. Hetzelfde geldt als u woonachtig bent in Oegstgeest, Warmond, Noordwijkerhout, Noordwijk, Katwijk of Rijnsburg. Wij zijn in 2021 met onze onderneming gestart, nadat wij eerst de nodige ervaring hebben opgedaan bij andere ondernemingen. Wij zijn als specialist in cv-ketel plaatsen in Lisse beschikbaar voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Een cv-ketel plaatsen in Lisse laat u bij voorkeur over aan de specialisten van JOOSTEN Installatietechniek. Met een nieuwe cv-ketel, weet u namelijk zeker dat de energiekosten flink omlaag gaan. Ook de uitstoot van CO2 zal sterk teruggebracht worden en daarmee helpt u het milieu. Kiest u voor een nieuwe cv-ketel, dan verduurzaamt u uw woning. Verder kunt u erop rekenen dat u gebruik kunt maken van de nieuwste technologieën als u een cv-ketel door ons aan laat plaatsen. En de kosten voor de aanschaf van een nieuwe cv-ketel vallen doorgaans erg mee. Zeker als u kiest voor een ketel van JOOSTEN Installatietechniek.Wij kunnen u namelijk een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

U reduceert op die manier de uitstoot van CO2 en bent bovendien goedkoper uit

U betaalt alleen extra als er bepaalde onderdelen vervangen moeten worden

Is de nieuwe cv-ketel eenmaal aangelegd, dan doet u er zeer verstandig aan om meteen ook een onderhoudscontract bij ons af te sluiten. Wij komen dan eens per jaar of eens per twee jaar langs om de cv-ketel grondig te checken. Wij voeren een inspectie uit, en dat voor een laag bedrag per jaar. Voor een onderhoudsabonnement voor uw cv-ketel betaalt u slechts € 195 op jaarbasis. De enige extra kosten die eventueel aan de orde zijn, zijn die voor onderdelen die eventueel vervangen moeten worden.

Kiezen voor goed onderhoud is erg verstandig. U verlengt zo namelijk de levensduur van de cv-ketel. Zo is bekend dat een slecht onderhouden cv-ketel gemiddeld genomen negen jaar meegaat. Een goed onderhouden cv-ketel kan zomaar eens vijftien jaar profijt opleveren. Dat u circa zes jaar langer met uw cv-ketel kunt doen, scheelt u ook enorm in de kosten. Bovendien kiest u voor veiligheid als u voor een onderhoudsabonnement kiest. En dat zal ook voor u een belangrijk argument zijn om toch maar voor goed onderhoud te kiezen.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op

Als u kiest voor ons van Installatietechniek JOOSTEN, dan kunt u ook het onderhoud van uw mechanische ventilatie prima aan ons overlaten. Ook nu geldt dat hoe beter dit systeem onderhouden is, hoe langer u er profijt van zal hebben.. En zo kunnen wij u op tal van verschillende vlakken meer dan uitstekend van dienst zijn. Heeft u vragen en denkt u advies nodig te hebben? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bij ons bent u altijd verzekerd van het beste advies. En dat is toch ook precies waar u naar op zoek bent?