CV-ketel onderhoud Lisse

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Onderhoud aan uw CV-ketel in Lisse

Woont u in Lisse en wilt u cv-ketel onderhoud laten verrichten door een specialist? Dan kunt u altijd een beroep doen op de specialisten van JOOSTEN Installatietechniek. Onderhoud aan uw cv-ketel is ontzettend belangrijk. Laat u onze specialisten periodiek langskomen in Lisse om cv-ketel onderhoud te verrichten? Dan gaat uw cv-ketel niet alleen langer mee, maar blijft uw rendement ook beter. Daarnaast is het ook verstandig om uw cv-ketel goed te laten onderhouden vanwege de veiligheid in uw woning en om het risico op storingen te verminderen.

Wilt u een onderhoudsabonnement afsluiten? Dit doet u gemakkelijk via onze website. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Leest u dan verder!

Waarom een abonnement afsluiten in Lisse voor cv-ketel onderhoud?

Als u in Lisse woont en een abonnement afsluit voor cv-ketel onderhoud, haalt u hier veel voordeel uit. U betaalt in dit geval namelijk aanzienlijk minder dan wanneer u ieder jaar een specialist inschakelt zonder dat u een abonnement afsluit. Het onderhouden van uw cv-ketel is belangrijk om de volgende redenen:

Om te beginnen is uw cv-ketel veiliger als u deze goed laat onderhouden. Bij een onderhoudsbeurt zullen we ook altijd een meting verrichten om te controleren of uw ketel geen koolmonoxide lekt. Daarnaast plaatsen we bij voorkeur ook een koolmonoxidemelder.
Komen wij naar Lisse om onderhoud aan uw cv-ketel te verrichten? Dan zullen we uw ketel grondig reinigen en vervolgens opnieuw instellen. Uw ketel krijgt hierdoor een hoger rendement, en dit merkt u terug aan de energierekening.
De cv-ketel zorgt ervoor dat u op een aangename temperatuur kunt douchen en dat uw woning op temperatuur blijft. Functioneert uw ketel niet naar behoren, dan kunt u met storingen te maken krijgen. Dan kan het u zomaar overkomen dat er plotseling koud water uit uw douche komt of dat uw woning simpelweg niet warm wordt. Met een goed onderhouden cv-ketel heeft u daar minder snel last van.

Sluit u een onderhoudscontract af, dan gaan de onderdelen van uw cv-ketel langer mee. U bent goedkoper uit dan wanneer u geen onderhoud zou laten verrichten en de onderdelen regelmatig zou moeten vervangen.

Laat u uw cv-ketel niet onderhouden, dan zal dit ook ten koste gaan van de levensduur van uw cv-ketel. Een goed onderhouden cv-ketel gaat gemiddeld 15 jaar mee. Een ketel die onvoldoende of niet onderhouden wordt, moet meestal na 9 jaar al vervangen worden. Ook dat zorgt ervoor dat u aanzienlijk goedkoper uit bent als u de ketel regelmatig laat onderhouden door onze specialisten.
cv ketel onderhoud Lisse

Periodiek onderhoud aan uw cv-ketel in Lisse

De specialisten van JOOSTEN Installatietechniek kunnen periodiek onderhoud aan uw cv-ketel verzorgen. Kiest u voor een onderhoudsabonnement, dan betaalt u slechts € 195 per jaar voor het onderhoud aan uw cv-ketel. Enkel de kosten van onderdelen die we eventueel moeten vervangen, komen hier nog bovenop.

Optioneel kunt u ook uw mechanische ventilatie of WTW-installatie door onze specialisten laten onderhouden. Onze specialisten hebben meerdere fabriekstrainingen gehad en zijn bovendien in het bezit van een VCA-certificering. Bij ons is uw cv-ketel dus in goede handen.

Wat kost CV-ketel onderhoud?

Woont u in Lisse en wilt u een contract afsluiten voor cv-ketel onderhoud? U kunt het onderhoudscontract met JOOSTEN Installatietechniek eenvoudig online afsluiten.

CV-ketelonderhoud in Lisse
één keer per twee jaar

Wij komen 1 keer in de twee jaar langs voor onderhoud
195* per twee jaar
 • Veilige situatie rondom uw CV-ketel
 • Lagere stookkosten en CO2-uitstoot
 • Zorgeloos genieten van een warme douche en warm huis
 • Lagere onderhoudskosten aan uw CV-ketel
 • Uw CV-ketel gaat langer mee!
 • Prijs is INCLUSIEF volledig onderhoud, reiskosten en garantie.
 • Prijs is EXCLUSIEF eventuele te vervangen onderdelen.

Jaarlijks CV-ketel onderhoud in Lisse

Jaarlijks onderhoud aan uw CV-ketel. Wel zo veilig!
195* per jaar
 • Veilige situatie rondom uw CV-ketel
 • Lagere stookkosten en CO2-uitstoot
 • Zorgeloos genieten van een warme douche en warm huis
 • Lagere onderhoudskosten aan uw CV-ketel
 • Uw CV-ketel gaat langer mee!
 • Prijs is INCLUSIEF volledig onderhoud, reiskosten en garantie.
 • Prijs is EXCLUSIEF eventuele te vervangen onderdelen.

Woont u in Lisse en heeft uw cv-ketel onderhoud nodig? Dan kunnen wij u snel van dienst zijn. Zelf zijn we namelijk gevestigd in Sassenheim, maar we werken ook in de omliggende plaatsen. Zo kunnen we uw cv-ketel ook van onderhoud voorzien als u in Noordwijk, Teylingen, Katwijk of een van de andere omliggende plaatsen woont.

Woont u in Lisse, Sassenheim of omgeving? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat uw cv-ketel altijd in een prima staat verkeert. Moet uw cv-ketel vervangen worden? Ook dan kunt u altijd een beroep op onze specialisten doen. Wij raden u ook in dit geval aan om meteen een onderhoudscontract af te sluiten. Zo weet u zeker dat uw nieuwe cv-ketel steeds goed onderhouden is.

Zelf zijn we gevestigd in Sassenheim

Kunnen we u misschien hier nog mee helpen?

cv-icon

CV-ketel plaatsen in Lisse

01.

Heeft u de wens om uw verouderde cv-ketel te vervangen? Ook dan kan JOOSTEN Installatietechniek u uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen een moderne CV-ketel voor u plaatsen. Het voordeel van een moderne CV-ketel ten opzichte van een ouderwetse ketel, is dat ze veiliger zijn en een hoger rendement hebben. Ook kunnen nieuwe CV-ketels vaak aan een slimme thermosstaat gekoppeld worden. Wilt u van deze moderne technieken profiteren? Dan helpen wij u graag!

Het is ook mogelijk dat u geen andere optie heeft dan om uw cv-ketel te vervangen. In sommige gevallen is uw cv-ketel in dusdanig slechte staat dat het onderhoud aan de ketel financieel gezien minder aantrekkelijk is. In andere gevallen functioneert de cv-ketel helemaal niet meer of blijven er zich steeds storingen voordoen. In dat geval proberen wij uw cv-ketel zo snel mogelijk te vervangen.

Bekijk onze vaste prijzen.

ventilatie

Ventilatie plaatsen in Lisse

02.

Laat u in Lisse cv-ketel onderhoud verrichten, dan klopt u bij voorkeur bij JOOSTEN Installatietechniek aan. Dat is u inmiddels wel duidelijk. Daarnaast kunt u echter ook bij ons terecht voor het plaatsen en onderhouden van een mechanische ventilatie.

Met een mechanische ventilatie krijgt u frisse lucht in huis, terwijl uw woning op temperatuur blijft. Zo blijft uw woning ook ‘s winters goed geventileerd, zonder dat het koud wordt in huis.

onderhoud

Ventilatie onderhoud in Lisse

03.

Ook voor een mechanische ventilatie kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. U betaalt voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie slechts €50 per jaar. Vaak wordt dit vergeten, maar ook uw MV-box of WTW-installatie hebben onderhoud nodig.

Neemt u gerust contact met ons op

Heeft uw cv-ketel in Lisse onderhoud nodig of is uw ketel aan vervanging toe? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in. Heeft u vragen over onze dienstverlening of over uw cv-ketel? Ook dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. De specialisten van JOOSTEN Installatietechniek helpen u graag verder!